Lilla lyan

Inredning, design och vintagedrömmar

Favoritkoppen

Publicerad 2012-10-02 17:30:01 i Allmänt

 
Morgonte är ett måste här hemma och det insupes helst ur denna skönhet. Muggen kommer från Indiska och kollektionen de hade i samarbete med Jade Jagger för några år sedan. Om jag inte minns helt fel lyckades jag även köpa den på rea. Den har sedan dess varit favortien i mitt ganska välfyllda temugg-skåp.
 
 

Hemma hos oss

Publicerad 2012-10-02 01:30:15 i Allmänt

 
..är allt halvfärdigt. Men vår fina gamla stol har fått sin givna plats for now. Bredvid kakelugnen och under Anders Zorn-bilderna med en pälspläd som skyler dess nakna kropp. En sittpaus känns plötsligt väldigt inbjudande..

Välkommen in

Publicerad 2012-10-02 01:19:01 i Allmänt

Hej och välkommen in i värmen. Elin heter jag och i den här bloggen får du följa med in i mitt hem och se hur jag har det. Jag kommer skriva om inredning och om hur jag försöker få det fint här hemma. Jag och min sambo är alldeles nyinflyttade i en tre rum och kök med mycket gammaldags karaktär och mysiga vrår. Som det ser ut nu är allt halvfärdigt men jag hoppas att ni följer med på mitt försök att göra det så underbart übermysigt som jag vill ha det. Och kanske ni kanske själva blir lite inspirerade på kuppen!

Les fenêtres

Publicerad 2012-10-02 01:13:06 i Allmänt

 
 
Inleder bloggandet med att visa dagens projekt, soffbordet. Vi hittade gamla fina fönster ute på landet när vi länsade logen och kände direkt att vi var tvugna att plocka med några hem till stan. Två utav dem har nu funnit sin plats i livet som soffbord.
 
 
Det enda vi gjorde var att skruva på ben som vi sedan målade vita. Simple as that. Fönstrena har vi låtit vara som de var, slitna och med de fina beslagen kvar. Glasen är dock väldigt tunna, så här gäller det att inte slå ner chipsskålen för hårt.

De andra föntren vi tog med har jag lite andra planer för. Men det får ni se en annan gång.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela